Millî mücadele kahramanlarından Yakup Kenan Arıkan’ın torunu Kenan Arıkan 73 yaşında vefat etti.



Değerli Hemşehrilerimizi Derin Bir Acı Sarstı: Kenan Arıkan (1949-2024)

Ülkemizin kahraman geçmişine damga vuran Millî Mücadele kahramanlarından Yakup Kenan Arıkan'ın torunu, sevilen isim Kenan Arıkan, 73 yaşında aramızdan ayrıldı. Bu acı kayıp, aile bireyleri ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğarken, tüm şehir Kenan Arıkan'ın vefatıyla yas tutuyor.

Kenan Arıkan'ın vefat haberi, aile yakınları tarafından yapılan açıklamada, cenazenin Yarın Pazar günü (21.1.2024) Çarşı Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınarak Trem Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi. Tüm dostlarını ve sevenlerini, bu ağırlıklı günlerinde Kenan Arıkan'a son görevlerini yerine getirmek üzere cenaze namazına davet ediyorlar.

Kenan Arıkan, sadece ailesi ve yakın çevresi için değil, aynı zamanda ülkesine ve milletine olan bağlılığıyla tanınan, tarihimize ışık tutan bir isimdi. Onun Millî Mücadele kahramanı dedesi Yakup Kenan Arıkan'ın izinden giderek ülkesine hizmet etme azmi ve sadakati, tüm vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Merhum Kenan Arıkan'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ülkemiz, böyle vatansever ve değerli bireyleri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Kenan Arıkan'ı rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.


Bu haber 104 defa okunmuştur.